Yhteystiedot

Oulunseudun Eteläpohjalaiset
Punaherukkakuja 4
90460 Oulunsalo
050-3678479

v.2012

Ti 14.2. ystävänpäivänä Aleksinkulumas keskusteltihin yrittämisestä ja yrittäjyyrestä. Martti Asunmaa alusti ja Juha Ala-Mursula(Oulun kaupunki) ja Ari Tuutti(ISS-proko-infra) kertoivat omista kokemuksistaan yritysmaailmassa, mm eteläpoholaasen taustan eruusta. Miälenkiintoista kuultavaa. Osallistujia oli 30.

To 22.3 Vuasikokous Oulun Osuuspankin kokoustiloos. Saimma ensiksi tiatua osuuspankista ja edunvalvontavaltuutuksesta Osuuspankin lakinaisen kertomana. Pani ajattelemahan!
Kokoukses muistetthin tammikuus menehtynyttä yhyristyksen kunniajäsentä Kauno Myllymäkeä Juha-pojan ja Erkki Koskelan puheitten muaros ja pirettihin hilijaanen hetki Kaunon muistoksi. Kokouksen jäläkihin Pentti Jouppila kertooli miälenkiintoisia asioota Isoonkyröön historiasta ja nykyhetkestä. Paikalla oli 20 jäsentä

La 28.4 tehtihin matka Kokkolahan teatterihin yhyres Väylänvartisten kans. Lounas syätihin opetusravintola Kokkolinnas, ja näytelmä oli Vadelmavenepakolaanen, josta jokkut tykkäs kovetusti, toiset vähä vähemmän. Meitä oli matkas 19 ja Väylänvartisia 25.

 Linia-autos talourenhoitaja Ilmari,

sihteeri Tuula ja

puheenjohtaja Siru                  

    kuvia_150.jpg                                                       

  

To 24.5 lauletihin Myllyojan asukastuvalla Väylänvartisten kans Seppo Herajärven tahtihin. Laulamas oli 25.

La 1.9. käytihin Iin vanhan aijan markkinoolla. Mukana ollehet nuan 25 ihimistä oli tytyvääsiä näkemäänsä ja kokemaansa.

La 6.10  oli perinteeset iltamat Valolla. Viarahia Ylihärmästä oli kaikkinensa 17. Saathin kuulla Hyvien Häjyjen laulua,  Kauno Katteluksen trossooruno. Antti Rannanjärvi jutteli pikkuusen puukoon teosta. Yksin ja yhyres lauloo Katariina Koivusalo ja Jukka Mäkikari. Lopuksi nähthin Simo Perämäen kirioottama näytelmä Vallesmannin purottaminen kusikellarhin. Ja sitte tanssithin Mauno Kurjen haitarin säestyksellä. Lipun maksanehia oli pikkuusen päälle 100. 

Pyhäänpäivän kirkkoon la 3.11. osallistui noin 20 jäsentä. Tiaron kulku Iis oli vähä pätkiny, mutta esittely ja kaffitki saathin.

Su 2.12. klo 13-17 viätethin pikkujoulujuhulaa Rauhalan hianoos tiloos. Joulupuheen piti Pertti Taimisto. Madekoskelta saathin tiarnapoijat laulamhan. Yhteeslaulua säesti Kalevi Ilkka, joka viihrytti muutoonkin lauluullansa. Ruaka oli taas niin totisesti hyvää!  Paikalle oli tullu viihtymhän kaikkinennsa 62 ihimistä.