Yhteystiedot

Oulunseudun Eteläpohjalaiset
Punaherukkakuja 4
90460 Oulunsalo
050-3678479

v. 2016

Keskiviikkona 10.2. klo 17 tavathin Aleksin kuluman isoos salis. Teemana oli Evakot Pohojammaalla. Asiaa alusti Pentti Jouppila yleesellä tasolla ja Martti Asunmaa kertoi henkilökohtaasemmin Alavuren tilanteesta. Paikalle oli tullu 40 ihimistä.

Keskiviikkona 16.3. vuasikokous Oulun Osuuspankin kokoustiloos. Uureksi puheenjohtajaksi valithin Heikki Seppälä(lähtöösin Evijärveltä). Uuret hallituksen jäsenet Erkki Rauma(Vetelin ja Lappajärven rajoolta), Maisa Spangar(Vimpeli) ja Tuulikki Tuurinkoski(Isokyrö). Yhtenä asiana oli kunniajäsenestä päättäminen. Hallituksen esityksen mukaasesti päätethin kutsua kunniajäseneksi prof. Jorma Kangas.
Paikalla oli 17 jäsentä.

Lauantakina 16.4. kuunnelthin Koskelan kylän Walolla ohojelmaa"Muistoissamme sota-ajan lauluja". Laulamas olivat Heikki Rahko(Muhos), Sauli Saarela(Kello) ja Reima Uusitalo(Paltamo). Heitä säesti Kullervo Kukkula hanurilla. Konsertin juansi ansiokkaasti Tytti Isohookana-Asunmaa.
Paikalla oli seittemisenkymmentä maksanutta. 

Torstakina 12.5 menthin kiartoajelulle Oulua (ja sen uusia osia) kattelemhan linia-autolla. Opastuksesta hualehti Tiina Mikkola. Tykäthin kovasti ja toivothin uutta reisua. Osanottajia oli 41.