Yhteystiedot

Oulunseudun Eteläpohjalaiset
Punaherukkakuja 4
90460 Oulunsalo
050-3678479

v. 2011

To 10.2. klo 18.00  Aleksinkulumas keskusteltihin etelä-ja pohojoospojalaasten eroosta ja yhtälääsyyksistä. Alustustajana oli Martti Asunmaa. Paneelis oli meirän pualelta Hanna Yli-Luukko ja Kalevi Ilkka ja pohojoosempaa Kaarina Niskala ja Reijo Sallinen. Puhetta johti Pentti Jouppila. Paikalle oli tullu melekeen sata ihimistä, jokka oli oli innokkahasti mukana keskustelus. Aamulla Oulurarios Pentti ja Kaarina saivat etukätehen puheenvuaron,  ja Forum-lehtehen saatihin hiano juttu.

Ti 15.3. klo 18.00 pirettihin vuasikokous Osuuspankin kokoustiloos. Vuasikokousasiootten asiooren lisäksi pankin sijootusjohtaja Pekka Neuvonen kertoo sijoottamisesta ja lopuksi kuultihin Tuula Hamaran kertomana Härmän seurusta. Paikalla oli 24 jäsentä.

Ti 12.4. klo 18.00 kuultihin karialaasten ja eteläpohojalaasten kokemuksia soran jäläkehen.
Viaraskiriahan saatihin 100 nimiä.

To 26.5. klo 18-21 laulettihin Kalevin johorolla Myllyojan asukastuvalla. Kalevin levähryksen aikana Tuula ohojas istumatanssin "Kun hämärtää". Laulamas oli 42 ihimistä.

Ke 24.8. retkeeltihin Rokualle. Väkiä oli vaa kovin vähä, mutta meilloli kyllä hauskaa.


La 1.10
pirettihin perinteeset iltamat entisen Kuusiluaron koulun monitoimisalis. Väkiä olis sopinu enemmänki ku se nuan 80. Valehteliat raatas syrämmensä pohojasta ja me naurettihin veret silimis ja nautiihin ku "Hyvät häjyt" lauloo tuttuja lauluja ja Kauno Kattelus esitti monolokin näytelmästä Lakeuren lukko. - Viarahatki oli tytyvääsiä käyntihinsä.


La 5.11
Käytihin Muhoksella tutustumas seurakuntahan ja kirkkohon, joita meille esitteli kirkkoherra Jouni Heikkinen. Paikalle oli päässy vaan 15 ihimistä.

Su 4.12. viätettihin pikkujoulua Rauhalas. Ohojelmas oli Simo Kaappoolan joulupuhet, puheenjohtajan puhet, muistetihin Pentti Jouppilaa viirillä 70-vuatispäivän merkiis. Yhteeslauluuus  Erkki ja Pentti oli esilaulajina. Saatihin nähärä kans senioritanssia, jota esitti Wintiöt(Kunnon Lähteen ryhymä). Paikalle oli päässy 47 henkiä.