Yhteystiedot

Oulunseudun Eteläpohjalaiset
Punaherukkakuja 4
90460 Oulunsalo
050-3678479

v.2014


Harrasteilta to 6.2. Aleksinkulumas.  
Aluuksi Kosti Saarkoski kertooli ex Libristen historiasta, tekemisestä ja  tekijööstä ja keräälystä ja sitte omasta keräälyharrastuksestansa. Sitte kuulthin Marja-Liisa Kerolan kertovan tyhyjän paperin lumosta ja kirioottamisestansa. Taina Pitkänen-Kolin aiheena oli vapaaehtoostyä, erityysesti omaishoitajat ja läheiset -yhyristys. Sotilaskotisisartoimintaa esittelivät Tellervo Suoranta-Sallinen ja Leena Jolula. Kaffit juathin sotkun munkkien kans ja tutustelthin lähemmin esilläoleviihin aineestoohin. Kostilla oli erinomaanen kokoelma eteläpohojalaasia exLibriksiä! Osallistujia 37. 

Vuosikokous ke 19.3. Caritas-koti, Caritas-sali
Uureksi puheenjohtajaksi valithin Pertti Taimisto. Hanna Yli-Luukon tilalle hallitukshen tuli Heikki Seppälä Haukiputaalta(Evijärvi). Osanottajia 24.

Tyrnävän retki 24.4. Matkhan lähti 25 jäsentä/pualisoa. Mennes Zeppeliinin ja Murron kautta paikkoja esitteli Erkki Rauma. Perunaviinatehtalla saathin hyvästi tiatua tehthasta ja sen tuattehista, joita sai maistellakin 3 euron maksusta. Tekis melekeen miäli mainostaa - joitakin tuattehia saa paikallisista Alkon myymälööstäkin. Hannuksen piilopirtis kuulthin paikan historiasta isännän kertomana. Ja ruaka oli maharottoman hyvää.

Kesäkuun 13.-15. päivä nuan 10 meikäläästä tutustuu Sirun kotimaisemiin Lappajärven ympäristös. Ohojelma oli monipualinen, ruaka oli erinomaasen hyvää, joka paikas mihinä syäthin. Saathin palio tiatua kolomesta kunnasta, Lappajärvestä, Alajärvestä ja Vimpelistä.